Telefon +36203567271

E-mail sukein@gmail.com
ÉJJEL-NAPPAL HÍVHATÓ Éjjel-nappal

Ha elromlott, nem működik, vagy felújítani szeretne...

Engedje meg, hogy

Segítsek!

Profi minőségű villanyszerelés-lakásszerviz Budapesten

ÁRAK

arak

Az ár tükrözi a minőséget nálam. Rengeteg esetben vagy látszólag újítsák fel a lakást egy festéssel konnektorok lámpák cserélyével, vagy a jóhiszemű megrendelő azt gondolja, hogy egy olcsó szerelőt kifogott, és tökéletes munkát kapott a pénzéért. Sajnos nem így van, ehhez a tényhez az is társúl, hogy az utóbbi évtizedekben megszünt a minőségi szakmunkásképzés. Ezek a körűlmények azt eredményezik, (szerencsémre) nagyon sok munkám van, és lesz is amíg sok a kókler. 
Nem a legolcsóbb szerelő szeretnék lenni, az árverseny miatt leadni a minőségből. Vagy tökéletesen végzem el a munkát normális pénzért, vagy inkább nem vállalom el. 
Csak felmérés 10000 Ft minimum a munka nagyságától függ, ezt munkadíjként beszámítom. Lakásfelújítás 10-20000 Ft / nm
Általános információk, egyéni megállapodás ettől eltérhet, a munka jellege, nehézsége, időbeli elvégzése és helyi információlya tükrében. Nyilvánvalóan frekventált belvárosi ingatlan, fizető övezetben kiemelt maximális dijazású. Nálam nem csak nyugdíjas kedvezmény létezik. 
A kissebb munkák, hibakeresés, 
10-50000 Ft tól kezdődnek, de ez munkaidőn túl, vagy ünnepnapokon, és hétvégén magasabb összeg is lehet.
Amennyiben engem választ, első lépésként vegye fel velem a kapcsolatot.
Ha a felmérésnél, szükség van a hálózat átvizsgálására, akkor a felmérési díjhoz hozzá számolok munkadíjat.
 
Minimális munkadíj nem tartalmaz áfát, és járulékos költségeket. A felmérés hibakeresés minimális összege. Minden ami elektromos épületvillamossába beletartozik az a tevékenységi kör.